Pınar Tam Yağlı Beyaz Peynir
Bir beyaz peynirin lezzetini ve kıvamını etkileyen en önemli faktör; sütün kalitesi, miktarı ve üretim aşamasında kullanılan tekniktir. Pınar’ın nefis tam yağlı beyaz peynir ürününün 1 kilosu ortalama 7 kilo Pınar Süt’ten yapılır. Sağlıklı koşullarda toplanan sütün işlenme kalitesi ve özel üretim tekniği, peynire lezzetini ve yapısını kazandırır. Hijyenik koşullarda üretilen tam yağlı peynir, salamura suyunda olgunlaştırıldıktan sonra sofranıza kadar ulaştırılır. Salamura suyu ile ambalajlandığı için ilk günkü tazeliğini, lezzetini ve yapısını korur.
Enerji ve Besin Öğeleri 100 g için;
● Enerjl (kJ/kcal): 1055 / 254
● Yağ (g): 20,0
● Doymuş Yağ (g): 13,0
● Karbonhidrat (g): 2,5
● Şekerler(g): 2,5
● Protein (g): 16,0
● Tuz (g): 2,7
● Kalsiyum (mg): 490