Etlerimizi, Balıkesir'den özel olarak, TSE Standartları'na uygun şekilde, soğuk zincir kırılmadan temin ediyoruz.
Kuzu kol tandır, kuzunun kol etinin fırın için özenle hazırlanıp yöresinden temin etmiş olduğumuz baharatlarla harmanlanarak hazırlıyoruz.
Kuzu kol tandırı fırında ya da döküm tavada yapabilirsiniz.
Bu efsane lezzetin yanına Köylüce' nin efsane mezelerine de bir göz atmanızı tavsiye ederiz.
Saklama Koşulları: 0-4 °C de iki gün, -18 altı ay muhafaza edebilirsiniz.
Kuzu kol tandır, kuzunun kol etinin fırın için özenle hazırlanıp yöresinden temin etmiş olduğumuz baharatlarla harmanlanarak hazırlıyoruz.
Kuzu kol tandırı fırında ya da döküm tavada yapabilirsiniz.
Bu efsane lezzetin yanına Köylüce' nin efsane mezelerine de bir göz atmanızı tavsiye ederiz.
Saklama Koşulları: 0-4 °C de iki gün, -18 altı ay muhafaza edebilirsiniz.
Bu ürüne ilk yorumu siz yapın!